Kuluva vuosi alkoi suotuisissa merkeissä, mutta maaliskuussa eskaloitunut koronapandemia laittoi meidät tekemään asioita jossain määrin toisin. Lahti Precisionin henkilöstö on kuitenkin tehnyt hienosti töitä myös poikkeusoloissa ja olemme kyenneet palvelemaan asiakkaitamme luotettavasti ja turvallisesti.

Olemme myös panostaneet täysillä asiakkaidemme menestystä tukevien teknologioiden kehittämiseen edelleen. Vuosi 2020 tulee olemaan ensimmäinen puhdas vuosi uudistuneelle yhtiölle. Jo nyt puolessa välissä vuotta voidaan todeta, että päätös panostuksesta ydinteknologian, digitalisaation ja palvelujen kehitykseen tukee sekä yhtiön että asiakkaidemme menestystä.

Kesäkuun alussa Bureau Veritas suoritti yhteistyössä kanssamme ISO 9001:2015 –laadunhallintajärjestelmän auditoinnin. Hyväksytyn auditoinnin tulos vastasi tavoitteitamme eli saimme useita hyviä ideoita tuotteidemme ja palvelujemme laadunhallintaan ja –parantamiseen. Uskon tämän näkyvän aikanaan myös toiminnassamme ja mahdollistavan tyytyväiset asiakkaat myös jatkossa.

Toivotan mukavaa kesäaikaa kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

Juho Koskinen

Lataa opas vaakojen ja punnitusjärjestelmien suunnittelemiseen

Teimme oppaan, joka tarjoaa suunnittelijoille ja punnitusjärjestelmän hankinnasta vastaaville tietoa, miten punnitusjärjestelmän saa tiukasti kiinni nykypäivään ja tehot irti liiketoimintasi..

Lue lisää