Lahti Precision Oy:lle on myönnetty ensivarmennusoikeudet. Hankkimalla ensivarmennusoikeudet Lahti Precision parantaa entisestään joustavaa ja asiantuntevaa vaakalaitteiden toimitusprosessiaan. Tämä mahdollistaa aiempaa laajemman ja laadukkaamman palvelukokonaisuuden tehden siitä asiakkaan kannalta houkuttelevimman vaihtoehdon.

Inspecta Tarkastus Oy myönsi Lahti Precisionille NAWID1 – sekä MID2 – direktiivien D-moduulin mukaiset sertifikaatit, jolloin laitevalmistaja suorittaa vaakalaitteiden tarkastuksen ja saattaa ne itsenäisesti markkinoille EU:n alueella. Valmistaja tällöin varmistaa ja vakuuttaa yksinomaisella vastuullaan, että toimitetut vaa’at taikka mittalaitteet ovat EU-tyyppitarkastustodistuksessa kuvatun tyypin mukaisia sekä täyttävät direktiivien vaatimukset ja soveltuvat täten kaupalliseen käyttöön. Tätä toimenpidettä kutsutaan yleisesti ensivarmennukseksi.

Entiseen tapaan Lahti Precision tarjoaa palvelua, joissa huolehditaan määräaikaisvarmennuksista ja huolloista asiakkaan puolesta kokonaispalveluna. Ajoneuvovaakojen määräaikaisvarmennukset järjestellään kustannustehokkaasti alueellisina kierroksina jo vuosien kokemuksella.

1Direktiivi 2014/31/EU muiden kuin automaattisen vaakojen asettamista saataville markkinoilla

2Direktiivi 2014/32/EU mittauslaitteiden asettamista saataville markkinoilla

Lataa opas vaakojen ja punnitusjärjestelmien suunnittelemiseen

Teimme oppaan, joka tarjoaa suunnittelijoille ja punnitusjärjestelmän hankinnasta vastaaville tietoa, miten punnitusjärjestelmän saa tiukasti kiinni nykypäivään ja tehot irti liiketoimintasi..

Lue lisää