Tamtronin hallitus päätti Lahti Precision Oy:n nimenmuutoksesta Tamtron Precision Oy:ksi 20.4.2023. Patentti- ja rekisterihallitus rekisteröi yhtiön nimenmuutoksen 14.6.2023.

Jos yritykselläsi on liiketoimintaa Lahti Precision Oy:n kanssa, pyydämme vaihtamaan yhtiön nimen liiketoimintajärjestelmässäsi Tamtron Precision Oy:ksi mahdollisimman pian.

Nimenmuutos ei vaikuta Tamtron Precision Oy:n y-tunnukseen, yrityksen yhteystietoihin tai henkilöstöön.

Osoitteemme ja Y-tunnus säilyvät ennallaan.

Nimenmuutos ei vaikuta Tamtronin Lahden liiketoimintayksikön toimintoihin, vaan Tamtron Precision kehittää, suunnittelee ja toimittaa jatkossakin punnitus- ja annostelujärjestelmiä teollisuuden käyttöön sekä niihin liittyviä elinkaaripalveluita.

Nimenmuutoksen myötä Lahden yksikön toiminnot ja tarjooma yhdistyvät kuitenkin entistä vahvemmin Tamtron-konserniin. Samalla nämä muutokset mahdollistavat yrityskaupan myötä kasvaneen ratkaisuvalikoimamme myynnin ja markkinoinnin Tamtron-brändin alla.

Uskomme, että muutokset auttavat asiakkaidemme arkea, kun pystymme vastaamaan heidän tarpeisiinsa nykyistä laajemmalla valikoimalla yhden selkeän brändin alla. Muutos mahdollistaa asiakkaillemme myös aiempaa paremman palvelutason, varaosasaatavuuden sekä osaamisportfolion hyödyntämisen. Tutut asiantuntijamme palvelevat edelleen kaikissa teolliseen punnitukseen ja annostukseen liittyvissä asioissa.

Vanhat sähköpostiosoitteemme säilyvät toistaiseksi ennallaan.

Nykyiset yhteyshenkilösi palvelevat sinua normaalisti ja he ovat käytettävissäsi, jos sinulla on kysymyksiä muutoksesta.