Meillä on oikeus käyttää Cleantech Finland® -merkkiä, koska toimittamamme laitteet, laitokset ja palvelut noudattavat energiatehokkaan elinkaaren periaatteita ja arvokkaiden raaka-aineiden optimaalista käyttöä kotimaan lisäksi myös maailmalla.

Lahti Precision on ollut aina tunnettu tarkoista annostus- ja punnituslaitteistaan. Käytetyt tekniikat auttavat vähentämään asiakkaiden päästöjä, parantamaan energiatehokkuutta ja käyttämään luonnonvaroja kestävämmin maailmanlaajuisesti.

Tavoitteemme on saada aikaan enemmän vähemmällä pienentämällä tuotteidemme ja palveluidemme ympäristövaikutuksia niiden koko elinkaaren ajalta.

Voimme tuottaa moninkertaisia ympäristöhyötyjä verrattuna siihen, että vaikutukset ulottuisivat vain kotimaahan, kun tarjoamme cleantech-ratkaisuja maailmanlaajuisilla markkinoilla. Ympäristöliiketoiminnan vienti onkin merkittävä ympäristöteko.

Cleantech Finland on kansallinen yhteisyritys, joka tukee suomalaisten cleantech-yritysten kansainvälistymistä. Yhteisyritykseen kuuluvat yritykset voivat käyttää Cleantech Finland® -merkkiä, joka edistää Suomen mainetta yhtenä maailman johtavista cleantech-maista.

Lue lisää: http://www.cleantechfinland.com/web/cleantech

Lataa opas vaakojen ja punnitusjärjestelmien suunnittelemiseen

Teimme oppaan, joka tarjoaa suunnittelijoille ja punnitusjärjestelmän hankinnasta vastaaville tietoa, miten punnitusjärjestelmän saa tiukasti kiinni nykypäivään ja tehot irti liiketoimintasi..

Lue lisää