Punnitusteknologia-alan edelläkävijä Tamtron Group Oyj hankki yrityskaupassa Lahti Precision Oy:n tämän vuoden maaliskuussa. Integraatioprosessi on edetessään selkeyttänyt kasvavan konsernin toimintamalleja ja sen seurauksena Lahti Precision Oy:n juridinen nimi on päätetty muuttaa Tamtron Precision Oy:ksi. Kaupallisena brändinä yrityksellä on jatkossa muiden Tamtron-yhtiöiden tapaan Tamtron.

Nimenmuutos ei vaikuta Tamtronin Lahden liiketoimintayksikön toimintoihin, vaan Tamtron Precision kehittää, suunnittelee ja toimittaa jatkossakin punnitus- ja annostelujärjestelmiä teollisuuden käyttöön sekä niihin liittyviä elinkaaripalveluita. Myös alansa edelläkävijä, digitaalinen mScales-punnituspalvelu jatkaa voimakasta kansainvälistä kasvuaan.

Nimenmuutoksen myötä Lahden yksikön toiminnot ja tarjooma yhdistyvät kuitenkin entistä vahvemmin Tamtron-konserniin. Samalla nämä muutokset mahdollistavat yrityskaupan myötä kasvaneen ratkaisuvalikoimamme myynnin ja markkinoinnin Tamtron-brändin alla.

Uskomme, että muutokset auttavat asiakkaidemme arkea, kun pystymme vastaamaan heidän tarpeisiinsa nykyistä laajemmalla valikoimalla yhden selkeän brändin alla. Muutos mahdollistaa asiakkaillemme myös aiempaa paremman palvelutason, varaosasaatavuuden sekä osaamisportfolion hyödyntämisen. Tutut asiantuntijamme palvelevat edelleen kaikissa teolliseen punnitukseen ja annostukseen liittyvissä asioissa.

Lisätietoja voit lukea Tamtronin verkkosivuilta.

 

Juho Koskinen

Toimitusjohtaja, Tamtron Precision Oy