Akkujen tarve räjähdysmäisessä kasvussa

Sähköisten kulkuneuvojen ja muiden sähkölaitteiden yleistyminen on räjäyttänyt tarpeen akkujen tuotannossa, ja nostanut akkuteollisuuden nousevan trendin alaksi. Jotta kysyntään pystytään vastaamaan, on akkujen tuotanto lähivuosien aikana jopa 20-kertaistettava. Alan nousu on ollut toki ennustettavissa, mutta silti kasvun nopeus on tullut monelle yllätyksenä.

Akkuteollisuus tarvitsee säkinkäsittelylaitteita ja annostusjärjestelmiä litiumioniakkujen valmistuksessa käytettävien materiaalien kuten litiumin, koboltin ja nikkelin, sekä muiden katodimateriaalien ja niiden esiasteiden käsittelyyn, varastointiin sekä kuljettamiseen. Tarpeita on akun elinkaaren molemmissa päissä, sekä akkujen alkutuotannossa, että niiden kierrättämisessä uudelleen käyttöön.

Teimme oppaan helpottamaan akkuteollisuuden punnitus- tai annostusratkaisujen hankintaa

Oppaassa kerromme sinulle tekijöistä, jotka kannattaa ottaa huomioon akkuteollisuuden punnitus- tai annostusratkaisuja valittaessa, oli kyse sitten akkujen tuotannosta tai niiden kierrätyksestä. Oppaasta hyötyvät etenkin suunnittelijat ja akkuteollisuuden punnitus- tai annostusratkaisujen hankinnasta vastaavat.

Opi mitä hyötyjä johtavat akkuyhtiöt ovat saavuttaneet modernin teknologian avulla:

  • Mitä laitteita tarvitset akkumateriaalien käsittelyn prosesseihin
  • Millainen osaaminen voi tehostaa prosessejasi
  • Mitä alan erityistarpeita kannattaa ottaa huomioon
  • Miten laitteistotoimittajan kokonaisosaaminen hyödyttää sinua
  • Miten yhteiskunnan vaatimukset muuttavat akkujen elinkaarta
  • Missä rajapinnoissa digitalisaatiosta voi olla sinulle hyötyä