Pohjoinen Teollisuus on pohjoisen Suomen suurin teollisuustapahtuma. Se kokoaa yhteen alan parhaat osaajat, asiantuntijat, päättäjät ja ajankohtaisimmat aiheet. Suurtapahtumassa kokoontuvat ja verkostoituvat teollisuuden tekijät. Messuilla on yli 300 näytteilleasettajaa. Lisäksi messulavalla on lähes 20 ajankohtaista puheenvuoroa alan huippunimiltä. Puheenvuorot käsittelevät pohjoisen Suomen teollisuuden tulevaisuutta, kasvua ja elinvoimaa.

Olemme mukana messuilla osastolla 759. Tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme ja keskustelemaan, miten voimme olla avuksi yrityksenne punnitus- ja annostusratkaisujen osalta.

Olemme asiakkaillemme Pohjoismaiden paras yhteistyökumppani teollisuuden vaativissa punnitus-, annostus- ja palveluratkaisuissa. Vuosikymmenien kokemus ja osaamisemme varmistavat asiakkaillemme optimaaliset, tarkat ja toimivat ratkaisut sekä mitattavaa liiketoimintahyötyä tuotteidensa laadun ja prosessiensa tehokkuuden paranemisen myötä.

Kaikki vaakamme ovat liitettävissä kehittämäämme alan edelläkävijään – mScales–punnituspalveluun – ja käytettävissä mobiilisti, mikä mahdollistaa asiakkaillemme uusia, ennennäkemättömiä liiketoimintahyötyjä.

Nähdään messuilla – lämpimästi tervetuloa!

Paikka: Ouluhalli, Ouluhallintie 20, 90130 OULU

Avoinna:
ke 18.5. klo 9-17
to 19.5. klo 9-16

Lisätiedot: www.pohjoinenteollisuus.fi