Punnituksen toteutukseen ja punnitustiedon hallintaan liittyy vaativaa teknologiaa sekä erilaisia rajapintoja ja normeja. Punnitusjärjestelmän suunnittelussa on syytä huomioida kokonaisuus riittävällä huolellisuudella. Kun huomioidaan punnituslaitteiston koko elinkaaren ajan kustannukset, ja ennen kaikkea järjestelmän toimintavarmuus, toistettavuus sekä tarkkuus, punnitusjärjestelmä on usein taloudellisinta ostaa yhdeltä asiantuntijalta. Asiantuntija kykenee ottamaan vastuun koko järjestelmän tarvekartoituksesta, suunnittelusta, toimituksesta, huollosta sekä järjestelmän ajan tasalla pitämisestä. 

Tehokkaimmin saat yhdistettyä irralliset punnituslaitteet ja toimenpiteet yhtenäiseksi punnitusketjuksi, kun hankit punnituspalvelut kokonaispakettina asiantuntevalta vaaka- ja punnituslaitteiden toimittajalta. Yli vuosisadan kokemuksemme punnitus-, mittaus- ja annostuslaitteiden suunnittelusta ja valmistuksesta antaa meille valmiuden palvella sinua saumattomasti kaikissa punnitusketjusi haasteissa. Toisaalta kokemuksen ja satojen onnistuneiden asiakastarinoiden leima toimii myös sertifikaattina, josta emme halua luopua. Se haastaa meitä jatkuvasti toimimaan tavalla, joka tarjoaa sinulle lisäarvoa.

Sopimusasiakkaanamme saat säästöjä ja käytännön etuja

Sopimusasiakkaanamme sinulle kertyy huomattavaa taloudellisia säästöjä ja aikataulullisia etuja. Säästät myös henkilöresurssejasi, kun sinun ei itse tarvitse huolehtia punnituslaitteistoosi liittyvistä määräaikaistoimenpiteistä tai järjestelmän ajantasaisuudesta. Kokonaispaketin palveluntuottajana pidämme huolen siitä, että määräaikaiset ja lakisääteiset huollot, kalibroinnit sekä varmennukset tulee hoidettua ajallaan. Voit myös varmistua siitä, että sinulla on jatkuvasti käytössäsi modernein laitteisto sekä ajantasaisin tekniikka punnitusketjusi tukena.

Kenelle punnituksen kokonaisratkaisu soveltuu?

Punnituksen kokonaisratkaisumme sopii kaikille aloille, joissa punnitusketju on osa tuotannon, materiaalinkäsittelyn tai logistiikkaratkaisujen prosesseja. Tyypillisesti punnituksen ympärillä olevaa dataa käytetään yrityksen toiminnassa paitsi prosessin ohjaukseen, myös asiakaslaskutuksen tai ostolaskutuksen perusteena.

Esimerkkejä kokonaisratkaisuasiakkaistamme:

Palvelukonseptimme

Palveluprosessi

Kattava palvelumme ratkaisee muun muassa seuraavia haasteita

VASTUU Jos punnitusjärjestelmällä on useita toimittajia, ei mikään yritys edes teoriassa pysty ottamaan vastuuta sekä vaakojen mekaanisesta toiminnasta että kaupallisten vaakojen säädösten noudattamisesta, ellei niitä ole huomioitu kokonaisvaltaisesti alusta alkaen. Kun vastuu on vain yhdellä toimittajalla, prosessi on suoraviivaisempi ja säästät aikaa ja rahaa.

TEKNOLOGIA Eri alojen asiantuntemus tuo vahvaa kokemusta erilaisista prosesseista ja ongelmien ratkaisuista, mikä takaa tarkoituksenmukaisimpien laitteiden ja ratkaisujen löytymisen eri kohteisiin. Järjestelmän suunnittelu, käyttöönotto, huolto ja ylläpito vaativat usein avukseen asiantuntijan, joka osaa ottaa kokonaisuuden kannalta tärkeitä asioita huomioon. Tässä tapauksessa toimintojen keskittäminen selkiyttää sekä prosesseja että tuo sinulle muita huomattavia etuja.

VARMUUS Kun punnitusjärjestelmä hankitaan yhdeltä toimittajalta, on suurimpana etuna luotettava kokonaisuus. Tiedät mitä saat, miten ja missä aikataulussa. Tiedät myös varmuudella, kenen puoleen kääntyä, kun sinulla on jotain kysyttävää. Huollot ja varmennukset varmistavat jatkuvan toiminnan. Yhdeltä toimijalta hankittaessa määräaikaiset toimenpiteet voidaan suunnitella saumattomasti ja niiden avulla minimoida tuotantokatkoksia ja huoltoseisokkeja.

Kysy lisätietoja

Lataa opas vaakojen ja punnitusjärjestelmien suunnittelemiseen

Teimme oppaan, joka tarjoaa suunnittelijoille ja punnitusjärjestelmän hankinnasta vastaaville tietoa, miten punnitusjärjestelmän saa tiukasti kiinni nykypäivään ja tehot irti liiketoimintasi..

Lue lisää

Kokonaispaketin palveluntuottajana pidämme huolen siitä, että määräaikaiset ja lakisääteiset huollot, kalibroinnit sekä varmennukset tulee hoidettua ajallaan. Voit myös varmistua, että sinulla on jatkuvasti käytössäsi modernein laitteisto sekä ajantasaisin tekniikka punnitusketjusi tukena.

Kysy lisää kokonaisratkaisuista

Tutustu referensseihimme

Referenssi

Akkuteollisuudessa luotetaan Tamtronin punnitus- ja annostusratkaisuihin

Toimitamme akkumetallien valmistukseen ja jatkokäsittelyyn koneita ja automaatiota prosessin kaikkiin osiin alkaen raaka-aineiden vastaanotosta niiden siirtoon, annostukseen, punnitukseen ja..

Lue lisää
Referenssi

Nordkalk Ruotsin logistiikkaan tehokkuutta autovaakojen modernisoinnin myötä

Kansainvälinen yritys on löytänyt vaakalaitteistojen modernisoimisesta, yhtenäistämisestä ja liittämisestä digitaaliseen mScales-punnituspalveluun toimivan ratkaisun logistiikkaprosessien..

Lue lisää

Niko Toimela

Vice President, Sales and Marketing

+358 400 775 582

niko.toimela@lahtiprecision.com

Matti Sipilä

Vice President, mScales Business

+358 44 501 5001

matti.sipila@lahtiprecision.com

Ere Salmijärvi

Service Manager / Huoltopäällikkö, Teollisuusvaa'at ja -laitteet

+358 40 541 5085

ere.salmijarvi@lahtiprecision.com