Tervetuloa joukkoomme! Kaikkea toimintaamme sävyttää innostus ja vahva tekemisen meininki. Lahti Precision on hieno paikka työskennellä ja kasvaa. Liiketoimintamme on kansainvälistä ja yhtiössä työskentelee osaava joukko ammattilaisia. Olemme vahva toimija kotimaassa, mutta merkittävä osa myynnistämme tulee kansainvälisestä kaupasta. Laitteitamme ja palveluitamme on käytössä maailmanlaajuisesti.

Miksi Lahti Precision?

Asiakasarvomme perustuu vahvaan teknologiseen osaamiseen ja erinomaiseen asiakaslupaukseen. Punnitus- ja irtomateriaalien käsittelyjärjestelmät sekä uusi digitaalinen mScales -punnituspalvelumme ovat oma mielenkiintoinen maailmansa, joka tarjoaa monelle esimerkiksi tekniikan ja myynnin ammattilaiselle monipuolisia, mielenkiintoisia ja vaativia tehtäviä. Kokoamme ja testaamme kaikki vaa’at ja annostuslaitteet tehtaallamme Lahdessa.

Kehittäessämme yhtiötä meillä avautuu säännöllisesti uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia eri alojen ammattilaisille. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä niin voimme keskustella kanssasi lisää.

Katso avoimet työpaikkamme alta tai lähetä avoin hakemus. Meillä on tarjolla myös kesätöitä ja opinnäytetyöhön liittyviä tehtäviä.

Palveluorganisaatio

Lahti Presicion haluaa vahvistaa palveluorganisaatiotaan. Haemme tiimiimme koulutettavaksi toimeen tarttuvaa

Vaaka- ja punnuskalibroijaa

Haemme laboratorioon K019 akkreditoituun vaaka- ja punnuskalibrointiin koulutettavaksi kalibroijaa.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen sekä ryhmätyökykyinen. Työ on itsenäistä asiakaspalvelutyötä, jossa vaaditaan tarkkuutta ja huolellisuutta. Kalibroinnit suoritetaan pääosin asiakkaiden tiloissa, joten matkustusvalmius kotimaassa on ehdoton edellytys. Englannin kielen taito sekä kyky ja kiinnostus vaaka- ja annostuslaitteiden huoltotehtäviin teollisuudessa katsotaan eduksi.

Työssä käsitellään eri painoisia kalibroituja punnuksia laboratoriovaaoista teollisuuden prosessivaakoihin.  

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän asiantuntijaorganisaatiossa sekä mahdollisuuden kehittyä yhdessä punnituksen edelläkävijöiden kanssa. Tehtävässä pääsee näkemään yhteistyötä varsin monipuolisesti erilaisten asiakastoimialojen kanssa.

Lisätietoja puhelimitse antaa Jari Brandt (040 506 8884) ti 4.4. klo 13-14 ja 11.4. klo 13-14. 

Hakemukset sähköpostitse: Jari Brandt, jari.brandt@lahtiprecision.com

mScales

Junior Full Stack Developer (IoT)

Junior Full Stack Developerina pääset työskentelemään ja kehittämään taitojasi monipuolisesti mScales-palvelun käyttöliittymän, taustajärjestelmän ja tietokantojen parissa taitotasosi sekä kiinnostuksesi mukaan.

Lue lisää tehtävästä mScalesin verkkosivuilla.

Tarjoamme myös mahdollisuuksia uraansa aloitteleville sekä kokeneemmille ammattilaisille. Meillä on tarjolla myös kesätöitä ja opinnäytetyöhön liittyviä tehtäviä.

Tieto- ja ohjelmistotekniikka
Kasvava mScales –punnituspalvelumme tarvitsee lisää koodausvoimaa. Räätälöimme sinulle mielenkiintoisen tehtävän liittyen mobiili-, IoT- ja pilvipalvelusovelluksiin.
Yhteyshenkilö: Matti Sipilä 044-501 5001
matti.sipila@lahtiprecision.com

Mekaniikkasuunnittelu
Tarjoamme mielenkiintoisia lopputyöpaikkoja diplomi-insinööriksi tai AMK-insinööriksi opiskeleville.
Yhteyshenkilö: Janne Kousa 040-860 4501
janne.kousa@lahtiprecision.com

Sähkö- ja automaatiosuunnittelu
Automaatiotiimimme hakee vahvistusta jo joko kokeneemmasta tekijästä tai uran alkuvaiheessa olevasta henkilöstä. Laita rohkeasti viestiä ja kysy mahdollisuuksista joita tarjoamme!
Yhteyshenkilö: Janne Kousa 040-860 4501
janne.kousa@lahtiprecision.com