Tervetuloa joukkoomme! Kaikkea toimintaamme sävyttää innostus ja vahva tekemisen meininki. Tamtron on hieno paikka työskennellä ja kasvaa. Liiketoimintamme on kansainvälistä ja yhtiössä työskentelee osaava joukko ammattilaisia. Olemme vahva toimija kotimaassa, mutta merkittävä osa myynnistämme tulee kansainvälisestä kaupasta. Laitteitamme ja palveluitamme on käytössä maailmanlaajuisesti.

Miksi Tamtron?

Asiakasarvomme perustuu vahvaan teknologiseen osaamiseen ja erinomaiseen asiakaslupaukseen. Punnitus- ja irtomateriaalien käsittelyjärjestelmät sekä uusi digitaalinen mScales -punnituspalvelumme ovat oma mielenkiintoinen maailmansa, joka tarjoaa monelle esimerkiksi tekniikan ja myynnin ammattilaiselle monipuolisia, mielenkiintoisia ja vaativia tehtäviä. Kokoamme ja testaamme kaikki vaa’at ja annostuslaitteet tehtaallamme Lahdessa.

Kehittäessämme yhtiötä meillä avautuu säännöllisesti uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia eri alojen ammattilaisille. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä niin voimme keskustella kanssasi lisää.

Katso avoimet työpaikkamme alta tai lähetä avoin hakemus. Meillä on tarjolla myös kesätöitä ja opinnäytetyöhön liittyviä tehtäviä.

Suunnittelu

Etsimme suunnittelutiimiimme

Automaatiosuunnittelijaa (Automation Engineer)

Oletko vasta valmistunut tai jo työkokemusta omaava automaatiosuunnittelija, joka etsii uusia uramahdollisuuksia? Tunnet ohjelmoitavien logiikoiden sekä PC- ohjelmoinnin perusteet sekä sähköisten ohjauslaitteiden toimintaperiaatteet. Termit PLC, SCADA/DCS, Python, C++ ja virtualisointiteknologiat voivat kuulostaa tutulta jo aiemman työkokemuksen osalta. Aiempi työkokemus teollisuudesta on eduksesi mutta ei välttämätön vaatimus. Työtehtävissä sinulle on eduksi mikäli osaat tulkita sähköpiirustuksia sekä pystyt ratkaisemaan ongelmatilanteita.

Teollisen punnituksen edelläkävijänä tarjoamme hyvin monipuolisen ja vaihtelevan tehtäväkentän eri teollisuuden alojen parissa, jota voidaan muokata oman osaamisesi mukaan. Tulet olemaan osa automaatiosuunnittelutiimiä ja avainroolissa tuotteidemme toimituksissa sekä käyttöönotossa. Tehtävässä on mahdollisuus toimia suoraan asiakasrajapinnassa sekä kehittää omaa osaamista monipuolisesti punnitus- ja annostuslaitteiden nykyaikaisten ja uusinta teknologiaa edustavien automaatioratkaisujen parissa.

Käyttöönottotehtävät asiakkaalla vaativat ajoittaista lyhytaikaista matkustamista kotimaassa tai Euroopan alueella, mutta pääasiassa suunnittelutyö tehdään konttorilta tai nykyaikaisten etäyhteyksien kautta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen janne.kousa@lahtiprecision.com mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä. 

Lisätietoja: janne.kousa@lahtiprecision.com

Palveluorganisaatio

Tamtron (entinen Lahti Presicion) haluaa vahvistaa palveluorganisaatiotaan. Haemme tiimiimme koulutettavaksi toimeen tarttuvaa

Vaaka- ja punnuskalibroijaa

Haemme vaaka- ja punnuskalibrointiin koulutettavaksi kalibroijaa.

Kalibroinnit suoritetaan pääosin asiakkaiden tiloissa, joten työ on vaihtelevaa ja sisältää matkustamista kotimaassa.

Työssä käsitellään eri painoisia kalibroituja punnuksia teollisuuden raskaista prosessivaaoista laboratoriovaakoihin.  

Toivomme, että olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen sekä ryhmätyökykyinen. Työ on itsenäistä asiakaspalvelutyötä, jossa vaaditaan tarkkuutta ja huolellisuutta.

Kiinnostus vaaka- ja annostuslaitteiden huoltotehtäviin teollisuudessa katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän asiantuntijaorganisaatiossa sekä mahdollisuuden kehittyä yhdessä punnituksen edelläkävijöiden kanssa. Tehtävässä pääsee näkemään yhteistyötä varsin monipuolisesti erilaisten asiakastoimialojen kanssa.

Lisätietoja puhelimitse antaa Jari Brandt (040 506 8884), www.lahtiprecision.com

Hakemukset sähköpostitse:  jari.brandt@lahtiprecision.com

mScales

Junior Full Stack Developer (IoT)

Junior Full Stack Developerina pääset työskentelemään ja kehittämään taitojasi monipuolisesti mScales-palvelun käyttöliittymän, taustajärjestelmän ja tietokantojen parissa taitotasosi sekä kiinnostuksesi mukaan.

Lue lisää tehtävästä mScalesin verkkosivuilla.

Tarjoamme myös mahdollisuuksia uraansa aloitteleville sekä kokeneemmille ammattilaisille. Meillä on tarjolla myös kesätöitä ja opinnäytetyöhön liittyviä tehtäviä.

Tieto- ja ohjelmistotekniikka
Kasvava mScales –punnituspalvelumme tarvitsee lisää koodausvoimaa. Räätälöimme sinulle mielenkiintoisen tehtävän liittyen mobiili-, IoT- ja pilvipalvelusovelluksiin.
Yhteyshenkilö: Matti Sipilä 044-501 5001
matti.sipila@lahtiprecision.com

Mekaniikkasuunnittelu
Tarjoamme mielenkiintoisia lopputyöpaikkoja diplomi-insinööriksi tai AMK-insinööriksi opiskeleville.
Yhteyshenkilö: Janne Kousa 040-860 4501
janne.kousa@lahtiprecision.com

Sähkö- ja automaatiosuunnittelu
Automaatiotiimimme hakee vahvistusta jo joko kokeneemmasta tekijästä tai uran alkuvaiheessa olevasta henkilöstä. Laita rohkeasti viestiä ja kysy mahdollisuuksista joita tarjoamme!
Yhteyshenkilö: Janne Kousa 040-860 4501
janne.kousa@lahtiprecision.com