Tervetuloa joukkoomme! Kaikkea toimintaamme sävyttää innostus ja vahva tekemisen meininki. Lahti Precision on hieno paikka työskennellä ja kasvaa. Liiketoimintamme on kansainvälistä ja yhtiössä työskentelee osaava joukko ammattilaisia. Olemme vahva toimija kotimaassa, mutta merkittävä osa myynnistämme tulee kansainvälisestä kaupasta. Laitteitamme ja palveluitamme on käytössä maailmanlaajuisesti.

Asiakasarvomme perustuu vahvaan teknologiseen osaamiseen ja erinomaiseen asiakaslupaukseen. Punnitus- ja irtomateriaalien käsittelyjärjestelmät sekä uusi digitaalinen mScales -punnituspalvelumme ovat oma mielenkiintoinen maailmansa, joka tarjoaa monelle esimerkiksi tekniikan ja myynnin ammattilaiselle monipuolisia, mielenkiintoisia ja vaativia tehtäviä. Kokoamme ja testaamme kaikki vaa’at ja annostuslaitteet tehtaallamme Lahdessa.

Kehittäessämme yhtiötä meillä avautuu säännöllisesti uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia eri alojen ammattilaisille. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä niin voimme keskustella kanssasi lisää.

Myynti

Sales Director – mScales

Haemme Lahti Precisionin mScales, digitaaliset punnituspalvelut -liiketoimintaan SALES DIRECTORIA vastaamaan markkinoiden laajentamisesta sekä myynnin ja markkinoinnin johtamisesta.

Lue lisää tehtävästä.

Myyntipäällikkö / Project Sales Manager

Haluamme vahvistaa myyntiorganisaatiotamme panostaen kasvavaan järjestelmä- ja laitemyyntiin erityisesti metsäteollisuudessa. Haemme myyntiimme kielitaitoista, toimeen tarttuvaa ja tuloshakuista MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ.

Lue lisää tehtävästä.

Service

Kalibrointipäällikkö

Haemme Service Business -tiimiin KALIBROINTIPÄÄLLIKKÖÄ. Toimit asiakasrajapinnassa vastaten kalibrointipalveluiden toimittamisesta ajallaan. Kalibrointiosaston esimiehenä ohjaat ja kehität osaston toimintaa ja vastaat siitä, että toimintaan on käytettävissä riittävät resurssit ja niiden käyttö on tehokasta.

Lue lisää tehtävästä.

Suunnittelu

Pääsuunnittelija (Chief Design Engineer)

Etsimme suunnittelutiimiimme PÄÄSUUNNITTELIJAA (Chief Design Engineer).

Lue lisää tehtävästä.

mScales

Junior Full Stack Developer (IoT)

Junior Full Stack Developerina pääset työskentelemään ja kehittämään taitojasi monipuolisesti mScales-palvelun käyttöliittymän, taustajärjestelmän ja tietokantojen parissa taitotasosi sekä kiinnostuksesi mukaan.

Lue lisää tehtävästä mScalesin verkkosivuilla.

 

Tarjoamme mahdollisuuksia uraansa aloitteleville sekä kokeneemmille ammattilaisille. Meillä on tarjolla myös kesätöitä ja opinnäytetyöhön liittyviä tehtäviä.

Tieto- ja ohjelmistotekniikka
Kasvava mScales –punnituspalvelumme tarvitsee lisää koodausvoimaa. Räätälöimme sinulle mielenkiintoisen tehtävän liittyen mobiili-, IoT- ja pilvipalvelusovelluksiin.
Yhteyshenkilö: Matti Sipilä 044-501 5001
matti.sipila@lahtiprecision.com

Mekaniikkasuunnittelu
Tarjoamme mielenkiintoisia lopputyöpaikkoja diplomi-insinööriksi tai AMK-insinööriksi opiskeleville.
Yhteyshenkilö: Antti Halme 040-716 1588
antti.halme@lahtiprecision.com