Lahti Precision Oy:n kehittämä mScales™-verkkopalvelu siirtää teollisuuden punnitukset paperittomaan mobiiliaikaan. Tämän uuden innovaation ansiosta punnitustietojen lukeminen ja siirtäminen on aiempaa helpompaa.

mScales on uudenlainen palvelu punnitusten ja punnitustietojen hallintaan verkossa. Verkkopalvelu yhdistää saumattomasti yhteen vaa’at ja muun toiminnanohjauksen. Palvelussa punnitukset hallitaan reaaliaikaisesti ja kaikki punnituksiin liittyvät tiedot, kuten tilaukset ja toteutuneet punnitustapahtumat, ovat helposti kaikkien sidosryhmien käytettävissä. Tietojen siirto muihin järjestelmiin tehostuu, kun kaikki tiedot ovat samassa järjestelmässä.

Verkkopalvelun käyttö on helppoa joko internetselaimella tai palvelun käyttöä varten tehdyllä mobiilisovelluksella. Palvelu käyttö ei siis ole sidottu paikkaan eikä aikaan, vaan se on käytettävissä milloin ja mistä tahansa. Punnitustietojen hakeminen pilvestä on helppoa ja tehokasta. Raporteissa näytetään muun muassa kuormien lukumäärä ja paino.

Tutustu tarkemmin mScalesiin palvelun verkkosivuilla.

Lataa opas vaakojen ja punnitusjärjestelmien suunnittelemiseen

Teimme oppaan, joka tarjoaa suunnittelijoille ja punnitusjärjestelmän hankinnasta vastaaville tietoa, miten punnitusjärjestelmän saa tiukasti kiinni nykypäivään ja tehot irti liiketoimintasi..

Lue lisää