Tervetuloa joukkoomme! Kaikkea toimintaamme sävyttää innostus ja vahva tekemisen meininki. Lahti Precision on hieno paikka työskennellä ja kasvaa. Liiketoimintamme on kansainvälistä ja yhtiössä työskentelee osaava joukko ammattilaisia. Olemme vahva toimija kotimaassa, mutta merkittävä osa myynnistämme tulee kansainvälisestä kaupasta. Laitteitamme ja palveluitamme on käytössä maailmanlaajuisesti.

Asiakasarvomme perustuu vahvaan teknologiseen osaamiseen ja erinomaiseen asiakaslupaukseen. Punnitus- ja irtomateriaalien käsittelyjärjestelmät sekä uusi digitaalinen mScales -punnituspalvelumme ovat oma mielenkiintoinen maailmansa, joka tarjoaa monelle esimerkiksi tekniikan ja myynnin ammattilaiselle monipuolisia, mielenkiintoisia ja vaativia tehtäviä. Kokoamme ja testaamme kaikki vaa’at ja annostuslaitteet tehtaallamme Lahdessa.

Kehittäessämme yhtiötä meillä avautuu säännöllisesti uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia eri alojen ammattilaisille. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä ja voimme keskustella kanssasi lisää.

Haemme työntekijöitä alla oleviin tehtäviin:

Tarjoamme työpaikkoja uraansa aloitteleville sekä kokeneemmille ammattilaisille. Meillä on tarjolla myös kesätöitä ja opinnäytetyöhön liittyviä tehtäviä.

Tieto- ja viestintätekniikka
Kasvava mScales –punnituspalvelumme tarvitsee lisää koodausvoimaa. Räätälöimme sinulle mielenkiintoisen tehtävän liittyen mobiili-, IoT- ja pilvipalvelusovelluksiin.
Yhteyshenkilö: Matti Sipilä 044-501 5001
matti.sipila@lahtiprecision.com

Mekaniikkasuunnittelu
Tarjoamme mielenkiintoisia lopputyöpaikkoja diplomi-insinööriksi tai AMK-insinööriksi opiskeleville.
Yhteyshenkilö: Antti Halme 040-716 1588
antti.halme@lahtiprecision.com

Markkinointi
Meillä olisi tekemistä markkinoinnin harjoittelijalle ja mahdollisesti myös opinnäytetyöhön monipuolisten tehtävien – digitaalisen markkinoinnin, sisällöntuotannon, valokuvauksen ym. merkeissä.
Yhteyshenkilö: Johanna Iho 050-413 1314
johanna.iho@lahtiprecision.com

Tuotanto ja varasto
Meillä on aika ajoin tarvetta myös uusille tuotannon ja logistiikan ammattilaisille – mahdollisia työtehtäviä osaamisesta ja koulutuksesta riippuen: asentaja, sähköasentaja, varastotyöntekijä.
Yhteyshenkilö: Tero Tikkanen 0440-294141
tero.tikkanen@lahtiprecision.com