Tervetuloa joukkoomme! Kaikkea toimintaamme sävyttää innostus ja vahva tekemisen meininki. Lahti Precision on hieno paikka työskennellä ja kasvaa. Liiketoimintamme on kansainvälistä ja yhtiössä työskentelee osaava joukko ammattilaisia. Olemme vahva toimija kotimaassa, mutta merkittävä osa myynnistämme tulee kansainvälisestä kaupasta. Laitteitamme ja palveluitamme on käytössä maailmanlaajuisesti.

Asiakasarvomme perustuu vahvaan teknologiseen osaamiseen ja erinomaiseen asiakaslupaukseen. Punnitus- ja irtomateriaalien käsittelyjärjestelmät sekä uusi digitaalinen mScales -punnituspalvelumme ovat oma mielenkiintoinen maailmansa, joka tarjoaa monelle esimerkiksi tekniikan ja myynnin ammattilaiselle monipuolisia, mielenkiintoisia ja vaativia tehtäviä. Kokoamme ja testaamme kaikki vaa’at ja annostuslaitteet tehtaallamme Lahdessa.

Kehittäessämme yhtiötä meillä avautuu säännöllisesti uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia eri alojen ammattilaisille. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä ja voimme keskustella kanssasi lisää.

Haemme työntekijöitä alla oleviin tehtäviin:

Etsimme suunnittelutiimiimme 

PÄÄSUUNNITTELIJAA (Chief Design Engineer)

Oletko vähintään muutaman vuoden suunnittelukokemusta hankkinut mekaniikkasuunnittelija, jolla on kokemusta kone- ja laitesuunnittelusta tai muusta vastaavasta suunnittelutyöstä? Hallitset suunnittelutyökalujen käytön ja pystyt toimimaan kansainvälisessä ympäristössä osana toimitustemme ydintiimiä. Olet lisäksi motivoinut ottamaan kokonaisvastuuta projektien toteuttamisesta aina tarjoussuunnittelusta toimitusten luovutukseen asti. Aiempi työkokemus massatavaran käsittelystä on eduksesi mutta ei välttämätön vaatimus. Jos nämä kuulostavat tutuilta, voit olla etsimämme asiantuntija toimitustemme Pääsuunnittelijaksi!

Teollisen punnituksen edelläkävijänä tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, jota voidaan muokata oman osaamisesi mukaan. Tulet olemaan osa mekaniikkasuunnittelutiimiä ja avainroolissa tuotteidemme toimituksissa sekä tuotehallinnassa ja -kehityksessä. Tehtävässä on mahdollisuus toimia suoraan asiakasrajapinnassa sekä kehittää omaa osaamista monipuolisesti punnitus- ja annostuslaitteiden parissa.

Lahti Precision tarjoaa henkilöstölleen modernin työympäristön, kannustavan työilmapiirin kokeneiden, keskustelevien ja auttavien asiantuntijoiden joukossa sekä mielenkiintoisia urapolkuja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Meillä on henkilöstömme käytettävissä mm. kattava työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairauskassaan ja Smartumin liikunta- ja kulttuuriedut.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen janne.kousa@lahtiprecision.com mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä. 

Lisätietoja: janne.kousa@lahtiprecision.com

___________________________________________________________________________________________________________________________

Tarjoamme työpaikkoja uraansa aloitteleville sekä kokeneemmille ammattilaisille. Meillä on tarjolla myös kesätöitä ja opinnäytetyöhön liittyviä tehtäviä.

Tieto- ja viestintätekniikka
Kasvava mScales –punnituspalvelumme tarvitsee lisää koodausvoimaa. Räätälöimme sinulle mielenkiintoisen tehtävän liittyen mobiili-, IoT- ja pilvipalvelusovelluksiin.
Yhteyshenkilö: Matti Sipilä 044-501 5001
matti.sipila@lahtiprecision.com

Mekaniikkasuunnittelu
Tarjoamme mielenkiintoisia lopputyöpaikkoja diplomi-insinööriksi tai AMK-insinööriksi opiskeleville.
Yhteyshenkilö: Antti Halme 040-716 1588
antti.halme@lahtiprecision.com

Markkinointi
Meillä olisi tekemistä markkinoinnin harjoittelijalle ja mahdollisesti myös opinnäytetyöhön monipuolisten tehtävien – digitaalisen markkinoinnin, sisällöntuotannon, valokuvauksen ym. merkeissä.
Yhteyshenkilö: Johanna Iho 050-413 1314
johanna.iho@lahtiprecision.com

Tuotanto ja varasto
Meillä on aika ajoin tarvetta myös uusille tuotannon ja logistiikan ammattilaisille – mahdollisia työtehtäviä osaamisesta ja koulutuksesta riippuen: asentaja, sähköasentaja, varastotyöntekijä.
Yhteyshenkilö: Tero Tikkanen 0440-294141
tero.tikkanen@lahtiprecision.com